De Metselschool

Wegens het steeds groeiende tekort aan vaklieden binnen de bouwsector gaan wij zelf metselaars opleiden. De metselaars worden op een locatie in Oss opgeleid door onze eigen leermeester Tom. De lengte van dit leer- werktraject varieert en is afhankelijk van de kwaliteiten van iedere metselaar afzonderlijk. Sommige jongens hebben een achtergrond in de bouw, anderen moeten vanaf 0 beginnen. De meeste komen uit het buitenland, vaak vanuit het Oostblok, om het metselvak volgens Nederlandse normen te leren. Dat wil niet zeggen dat we enkel mensen uit het Oostblok opleiden. Iedereen die de ambitie heeft om het metselvak te leren en een toekomst wil opbouwen in de bouwsector mag zich bij ons melden. We hebben ruimte genoeg om meerdere metselaars in spe te begeleiden.

Je kunt je inschrijven door simpelweg te solliciteren op de vacature: Spoedopleiding tot metselaar
Ook mag je ons telefonisch benaderen via telefoonnummer 0412-645137 of een mail sturen naar
info@mjh-flex.nl